Wat we doen

Eigen vloot aan vrachtwagens
Geconditioneerd vervoer
Wijdvertakt netwerk in de Benelux

Geconditioneerd vervoer

Het vervoeren van diepvriesproducten gaat verder dan het stipt nakomen van afspraken. Om geen risico’s te lopen op het gebied van voedselveiligheid moet het transport onder geconditioneerde omstandigheden verlopen. Het eigen wagenpark van Froster is daar volledig op ingericht en onze chauffeurs weten wat een verantwoorde omgang met diepvriesproducten met zich meebrengt.

Iedere bestemming in de Benelux

Dagelijks levert Froster diepvriesproducten aan met name groothandels, retail en grootverbruikers in de Benelux. De routes worden geoptimaliseerd om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dankzij de schaalgrootte is het voor bedrijven in de Benelux altijd mogelijk om op een van de routes aan te sluiten. Voor andere bestemmingen in Europa organiseert Froster het vervoer met internationale transportpartners.

Voorraden afhalen

Voorraden moeten uiteindelijk altijd weer worden aangevuld. Ook daarin kan Froster ontzorgen. Na levering zijn onze vrachtwagens namelijk leeg. Het is dan een kleine moeite om eerst producten af te halen, voordat de vrachtwagens terugrijden naar ons magazijn. Dat is over het algemeen aanzienlijk goedkoper dan laten aanleveren door een externe transporteur. Zo bespaar je kosten en verkleinen we samen onze ecologische voetafdruk. Win-win!

Voordelen transport door Froster

  • Eigen trucks voorzien van GPS-volgsysteem
  • Geconditioneerd vervoer met temperatuurregistratie
  • Ophalen en uitleveren op iedere locatie in de Benelux