Dit is FROSTER

John Rombouts, directeur en 2e generatie in het familiebedrijf:

“Dagelijks zetten de mensen van FROSTER hun kennis, ervaring én netwerk in om gerenommeerde foodmerken en startups vooruit te helpen. Dat doen we met een compleet pakket aan diensten, dat veel verder strekt dan geconditioneerde opslag en transport van diepgevroren producten. We weten wat er speelt in de continu veranderende foodsector. We ondersteunen onze relaties en partners met praktisch advies en effectieve oplossingen, denken pro-actief mee, voelen ons erg betrokken.

We hebben veel mooie merken in huis, met een uiteenlopend assortiment van in totaal duizenden verschillende fresh frozen foodproducten. Variërend van smoothies, groenten, ijs, bitterballen en culinaire snacks, pannenkoeken, tapas en pizza’s tot luxe desembrood. Om al dat lekkers bij de consument te brengen, neemt FROSTER een bijzondere positie in, tussen enerzijds de foodproducent en anderzijds de handel en de consument. Het maakt FROSTER tot een uniek bedrijf.

Persoonlijk en betrokken

Zoveel kennis en zo’n groot netwerk bouw je niet ‘zomaar’ op; we zijn al ruim veertig jaren werkzaam in de foodservice en retailmarkt. We zijn inmiddels actief in heel Nederland, België, Duitsland en nog een aantal landen binnen Europa. We zijn dan ook trots op onze historie, maar kijken liefst vooruit. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, met oog voor duurzaamheid en met behoud van onze kernwaarden: persoonlijk en betrokken, op basis van partnership.”

lees meer over ons team

werken bij FROSTER

Het FROSTER-team

Aan het roer van FROSTER staat John Rombouts. Nadat hij in 1982 in het familiebedrijf kwam werken, nam hij in 1997 het stokje geheel over van zijn vader Nico, die in 1980 van start ging met de opslag en distributie van diepvriesproducten. Nico bouwde daarmee een stevig fundament voor het huidige FROSTER. John Rombouts beschikt over een brede ervaring in de vakgebieden logistiek, sales en food-conceptontwikkeling en –realisatie; zijn persoonlijke kracht zit vooral in het verbinden van mensen en organisaties. John wordt binnen Froster ondersteund door een team van zo’n zeventig ervaren krachten en specialisten op gebied van logistiek, sales, finance, food, en kwaliteitszorgsystemen.

Werken bij FROSTER

De food- en out-of-homemarkt ontwikkelt zich snel en dat maakt dat FROSTER blijft groeien. Op korte termijn is een forse uitbreiding van ons vrieshuis voorzien, waarbij we ons diepvriesmagazijn zullen inrichten met de nieuwste technieken. De belangrijkste factor voor succes zijn echter onze mensen. Zij borgen dagelijks de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening en dragen daarmee bij aan het behouden van onze toonaangevende marktpositie.

Denk jij van waarde te zijn voor FROSTER? Onze deur staat altijd open voor gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Werken bij FROSTER betekent werken in een toonaangevend familiebedrijf, waarin betrokkenheid en een persoonlijke benadering centraal staan. We helpen je graag om het beste uit jezelf te halen, door je kansen te geven om jezelf te ontwikkelen in je dagelijkse werk en middels trainingen. Wil je meer weten, neem dan contact op met Wendy Collard van FROSTER via telefoon + 31 (0) 416 - 567 340 of via mail: p&o@froster.nl.