Samen winnen. Sinds 1980.

Heb je onze
Vacatures
al bekeken?

Over Froster

Logistiek partner voor frozen food professionals

Een goed idee is tijdloos. In 1980 begon Nico Rombouts een bedrijf gespecialiseerd in de logistiek van diepvriesproducten. Zijn droom: de spil zijn tussen producent en groothandel. Een nieuwe generatie staat inmiddels aan het roer, maar die droom is nog altijd springlevend.

In de loop der jaren is Froster flink gegroeid, maar altijd vanuit hetzelfde fundament. We zijn een logistiek verlengstuk voor onze klanten, ontzorgen waar mogelijk en slaan samen nieuwe wegen in. Zo halen we het beste uit elkaar. Vanuit die basis zijn langdurige partnerships voor ons heel normaal. Winnen doe je samen.

Even terug in de tijd

1980

Nico Rombouts start met Froster. In beginsel vooral als leverancier voor groothandels.

1986

Ons wagenpark wordt uitgebreid naar 3 vrachtwagens.

1990

Achter het hoofdkantoor worden nieuwe vriescellen geplaatst. Froster groeit naar 12 werknemers.

Heden

Froster heeft vestigingen in Nederland en België, 100+ medewerkers, 35 trucks en 30.000 pallets opslagcapaciteit.

Froster’s kracht In cijfers

Waarom Froster?

 

Diepvrieslogistiek is een vak apart. Met onze expertise helpen we frozen food professionals groeien. Laat de cijfers voor zich spreken. 

30.000 pallets opslag

Maak van Froster jouw externe magazijn.

Sterk distributie netwerk

Naar  meer dan 250 groothandels en  supermarktorganisaties.

Het Froster team

De juiste service op het juiste moment. Verwachtingen waarmaken of zelfs overtreffen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid gaan bij Froster hand in hand. Maak kennis met onze mensen.

John / Algemeen Directeur
Jan / Commercieel Manager
Nick / Project Manager
Diane / Hoofd Financiële Administratie
Jeroen / Hoofd Bedrijfsbureau
Marc / Planner Transport
Hein / Data Analist
Anja / Bedrijfsbureau
Joris / Flowmanager
Iris / Sales Support
Randy / Bedrijfsbureau
Steve / Cockpit
Claudia / Sales Support
Sjoerd / HR Assistent
Scott / Cockpit
Anja / Ontvangst - Bedrijfsbureau

Altijd oog voor kwaliteit

Geen zorgen over voedselveiligheid

Vanzelfsprekend voldoen Froster en PolarPack aan alle eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Onze processen zijn ingericht conform de internationaal gerespecteerde BRC- en IFS-richtlijnen. Het kwaliteitsbeleid kenmerkt zich door een integrale aanpak van product, proces, personeel en omgeving. Daarin worden niet alleen de HACCP-criteria geborgd, maar ook de eisen uit de ISO 9000-norm. Kwaliteitsborging vindt plaats door een interne kwaliteitsspecialist. Ieder jaar vindt bovendien een audit plaats door een onafhankelijke, certificerende instantie.