Wereldburgers

Geïnspireerd?
Plan een call
met Jan!

Voor start ups die net beginnen óf bedrijven die geen of nauwelijks personeel hebben, is het een must om samen met Froster te werken.

5 jaar geleden zijn wij bij Froster gekomen i.v.m. de overname van Wereldburgers. De vorige eigenaren hadden de voorraad van Wereldburgers ook bij Froster opgeslagen. We hebben dit voortgezet.

Ontzorgen

Froster ontzorgt de ondernemer door wekelijks de overzichten van de voorraad door te geven, maar ook de orders die verwerkt worden en de logistiek. Daarnaast hebben we ook de administratie en facturatie uitbesteed aan Froster. Dit geeft ons veel rust omdat het allemaal goed geregeld is. Daarnaast heeft het samenwerken met Froster als voordeel dat zij wekelijks tot dagelijks komen bij alle groothandels in Nederland en België. Zodoende kunnen alle Wereldburger producten mee lopen in het systeem. Of het nu om het orderpicken gaat van een paar doosjes tot volle pallets zonder beperkingen. Deze meerwaarde biedt geen enkele logistieke partner in de markt.

Ompakken

Daarnaast laten we bij Polarpack, wat onderdeel is van Froster, ook verschillende producten ompakken in Wereldburger dozen. Of je nu producten per stuk wilt laten verpakken of in zakken laten afstorten, de mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

Wat we ook belangrijk vinden is dat zowel Froster als Polarpack gecertificeerd zijn. Dat geeft een vertrouwelijk gevoel naar onszelf, en onze klanten.

Via deze weg willen we graag benadrukken dat het personeel altijd voor je klaar staat en zeer behulpzaam zijn!