Samenwerkende partners

FROSTER heeft een exclusieve samenwerking met tientallen foodproducenten en werkt daarnaast intensief samen met nog eens zo’n tweehonderd leveranciers. Van bitterbal en calamaris tot pannenkoek en desembrood. Vanuit een totaalvisie helpen we onze relaties om het succes van hun product(en) en de omzet te vergroten.

Ieder product is uniek

Iedere foodproducent, ieder product heeft een uniek verhaal. De gemene deler is dat we mensen dagelijks willen verrassen met kwalitatief hoogwaardige (vriesverse) producten. Het is ondoenlijk om ál onze leveranciers hier aan u voor te stellen. In plaats daarvan delen we graag enkele ervaringen uit de praktijk.

Edwin Hak, algemeen directeur Topking Fingerfood:

“Al tientallen jaren is er een samenwerking met FROSTER. Het bedrijf verzorgt voor ons de volledige distributie naar de retail, de volledige distributie in België en ook een deel van de distributie naar de foodservice. De lijnen zijn kort en FROSTER is betrouwbaar en flexibel. Als er eens iets extra’s bijkomt, is dat geen probleem, hebben we extra ondersteuning nodig bij levering aan foodservice, dan helpen ze ons uit de brand.”

Topking Fingerfood is producent van onder meer de merkproducten Vlammetjes®, KaasTengels®, Vuurvreters®, Roti-Roll®, VlamTosti’s®, Vlammensaus®, Vlam-Panini’s®, tosti’s, ambachtelijk gemaakte hamburgers en saté.

Robert Luttjehuizen, mede-directeur/mede-eigenaar Spirello BV:

“Met veel affiniteit met food, maar met ieder een achtergrond in de zakelijke dienstverlening, sprong ik samen met mijn compagnon Joris Korsten in het diepe. We startten met een kleinschalige productie van Spirello’s, aanvankelijk gewoon aan huis. Al snel gingen we op zoek naar een professionele partij voor ondersteuning op gebied van opslag en distributie; we wilden niet gaan ‘prutsen met wat vriezertjes’.
In een vroeg stadium kwamen we in contact met John Rombouts. Zijn geloof in Spirello’s was ontzettend waardevol; als beginnend bedrijf met een nieuw product. De wijze waarop FROSTER met ons meedenkt, het gemak dat ze bieden, de snelheid van handelen, de volledige openheid in alles: het maakt FROSTER uniek. Elke logistieke vraag die ik heb, wordt opgelost. Daar hoef ik me absoluut geen zorgen over te maken. We hebben in FROSTER de juiste partij gevonden.”

Spirello BV is de bedenker en producent van Spirello’s©, een 100% natuurlijke aardappelsnack die in slechts 30 seconden te bereiden is. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en groeit pijlsnel. Spirello’s zijn onder meer verkrijgbaar in pretparken en op festivals in heel Europa. Spirello BV is daarnaast bezig met de ontwikkeling en introductie van andere vernieuwende foodconcepten.

Ruud Harmsen, directeur Frio Food BV:

“Met FROSTER hebben we een allesomvattend service level agreement. Een efficiënte, frequente en betrouwbare levering zijn onze voorwaarden, zodat we onze klanten een zeer hoge servicegraad kunnen bieden. Dat verzorgt FROSTER fenomenaal goed. Mocht er eens iets niet helemaal vlekkeloos verlopen, dan wordt dat pro-actief aangepakt en opgelost; de communicatie tussen alle partijen verloopt altijd goed. Bijzonder is FROSTER’s combinatie van bulk- en fijnmazige distributie. Bulkdistributie, dat kunnen meerdere partijen, maar er is niemand die ook de fijnmazige distributie zo kan uitvoeren als FROSTER.”

Frio Food is specialist in diepvriesvoeding, met een portfolio van eigen en exclusieve merken. Frio Food houdt zich bezig met productie, verkoop en marketing en ook concept- of productontwikkeling.

Alex Veldt, directeur/eigenaar Veldt’s Pannenkoeken BV:

“We werken al 34 jaar samen met FROSTER en als het aan mij ligt, doen we dat ook de komende 34 jaar. Mijn uitgangspunt is dat je als onderneming moet doen waar je kracht ligt en al het overige moet uitbesteden. De mensen van FROSTER verzorgen voor ons de opslag, voorraadbeheer, logistiek en facturatie en doen dat zo goed, dat ik me dubbel kan focussen op mijn bedrijf.

Er verandert momenteel erg veel in onze sector en ons afzetgebied in Europa groeit. FROSTER pakt alle veranderingen moeiteloos op. ‘Samen sterk’ is mijn motto en dat maakt FROSTER echt waar. De samenwerking voelt vertrouwd, bijna alsof FROSTER’s magazijn van onszelf is.”

Veldt’s Pannenkoeken BV levert ambachtelijk gebakken pannenkoeken in vele varianten en tevens crêpes, poffertjes en wafels aan de foodservice.